fbpx

Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Web Marketing Manager
– din online-tilstedeværelse

Web marketing manager er kurset for dig, der holder alle online-boldene i luften i virksomheden.
Hjemmesiden, de sociale medier og den digital markedsføring.

Som Web Marketing Manager lærer du ikke alene at installere og oprette en hjemmeside (Wordpress), du lærer også at optimere den med Søgemaskineoptimering (SEO), reklamere for den med GoogleAds, tiltrække kunder via Email marketing og Facebook Annoncering og endelig lærer du at bruge de sociale medier strategisk, så din online tilstedeværelse er helt under kontrol.

Men det stopper ikke her …

Som Web Marketing Manager producerer du også indhold til din hjemmeside og dine sociale medier, derfor lærer du både at fotografere og optage videoer og efterfølgende redigere dem med henholdsvis Adobe Photoshop og Adobe Premiere.

Hvorfor blive Web Marketing Manager?

Hvis du er selvstændig eller er Web Marketing Manager for en virksomhed, så ved du måske allerede, at der sjældent er timer nok i døgnet til at varetage alle opgaverne.
Vi synes, du skal fokusere på det, der er sjovt, og hvis du lægger opgaver ud af huset, som for eksempel AdWords eller SEO, så er det vigtigt, at du ved, hvad du får for pengene, og det ved du kun, hvis du selv har mere end almindelig baggrundsviden.

Bliv tryg ved alle dine digitale opgaver med Web Marketing Manager

Hvad kan jeg nå på 6 uger?
I løbet af kurset får du oparbejdet kompetencer inden for digital markedsføring. Du lærer at se strategisk på din hjemmeside og dine sociale medier, så de kan arbejde bedre sammen.

Kurset er delt op i 'ugeforløb'. Herunder kan du se indholdet uge for uge på din vej til at blive Web Marketing Manager.

OBS! Bliv Web Marketing Manager til en uhørt skarp pris.
Du skal følge forløbet med de fastsatte kurser – du beslutter selv, hvornår du vil starte, men du kan ikke vælge andre kurser eller ændre rækkefølgen i dette forløb.

Indhold ugeoversigt

Hvis du for eksempel strater din Web Marketing Manger-uddannelse kursus med Photoshop, ser forløbet således ud:
1. uge: 5 dage: Billedredigering med Photoshop 
2. uge: 3 dage: Billedredigering med Photoshop udvidet + 2 dage: grafisk design og kommunikation
3. uge: CMS hjemmeside med Wordpress
4. uge: Online Marketing - SEO, AdWords, Social Media Strategy, Email marketing
5. uge: Videoproduktion, Markedsføring med doku-style video
6. uge: Fotografering – Reklamefoto m.m.

Start når du vil!
Du kan starte på Web Marketing Manager-kurset hver uge! Uanset hvornår du starter, kommer du igennem samme indhold.

Ønsker du selv at designe dit eget 6 ugers forløb? Se, hvilke kurser dit forløb kan bestå af.

 

Web Marketing Manager – 6 uger

Kursuspris
Kursuspris i 2019: 29.640 kr. ekskl. moms inkl. rabat
Jobcenter-pris 2019 23.400 kr. ekskl. moms inkl. rabat
Kurset er inkl:
  • Fuld forplejning
  • Kursusmateriale til alle lektioner
  • Gratis programsupport
  • Gratis fotos fra Colorbox

Varighed:

6 uger

Startdatoer*

2019:

Okt.: 7, 21, 28
Nov.: 25
Dec.: 2, 9, 16

2020:

Jan: 6, 20, 27
Febr.: 3, 17, 24
Marts: 9, 12, 23, 30
April: 14, 28
Maj: 5, 13, 20, 29
Juni: 15, 22
Aug.: 10, 24, 31
Sept.: 7, 14, 21
Okt.: 5, 19, 26
Nov.: 2, 9, 23, 30
Dec.: 7, 14

Undervisere:

Kim Hansen, Claus Birch, Laila Kjær Hermann, Camilla Simonsen


Generel information
Alle kurser afholdes på: Vestre Engvej 10 – Vejle, 75 72 72 31
Undervisningstid:
08.30 til 15.00 fra mandag til torsdag, fredag til kl. 14.

 

 

* Kursusperioden er fra startdatoen og 6 uger frem på alle hverdage. Der er undervisningsfri i uge 7, de 3 dage før påske, uge 42 samt alle helligdage. Så falder dit kursus ind i disse perioder, så husk at det forlænger dit kursus.

 

Hvorfor skal jeg vælge Grafiske Kurser som kursussted?
Du skal vælge os, fordi vi brænder for det, vi laver, både som videnscenter/uddannelseshus og som et professionelt bureau. Vi gør en ære i at formidle stoffet på en måde, så alle får et stort udbytte med herfra. Du oplever, at vi forklarer tingene på en enkel og pædagogisk måde, der er understøttet af vores egne undervisningsmaterialer, som vi udvikler løbende.

Hos os bruger vi de relevante fagudtryk, så du kan begå dig i enhver arbejdssammenhæng med dine nye kompetencer. Selvfølgelig skal du lige lære de forskellige udtryk, men det er indbygget i undervisningsformen. Vi har mere end 30 års erfaring som kursuscenter og har den glæde at byde velkommen til mere end 500 kursister hvert år. Kursister hos os kommer fra hele landet. Ved siden af vores kursuscenter driver vi også et designbureau, hvor vi producerer grafisk design og hjemmesider til en lang række kunder. Det er din garanti for, at du får frisk, opdateret erfaring og viden på dit kursus.

Du lærer rigtigt meget om en digitale verden
På de 6 uger kurset varer, lærer du en masse. Derfor møder du flere forskellige undervisere, der hver især er eksperter på deres felt. Det giver dig den bedste undervisning, og du får et mere levende og udbytterigt kursus, når dine undervisere brænder for faget.

SEO – uvurderligt i webdesign?
SEO betyder søgemaskineoptimering. Du kan gøre meget på din hjemmeside for at blive synlig i Google. Du vil naturligvis gerne, at din eller firmaets hjemmeside kommer frem i Google ved indtastning af relevante søgeord. Det er gratis at lave SEO, men du skal vide hvordan. Det lærer du gennem et SEO-kursus hos os. Google og internettet kan virke som en jungle, men vi har arbejdet med SEO i mange år, så du skal nok komme godt fra start hos Grafiskekurser.dk.

Hvilke programmer bliver benytter I på Web Mrketing Manager-kurset?
Du bliver undervist i en række af de mest benyttede programmer og efterspurgte kompetencer inden for Web Marketing Management: Adobe Photoshop, Wordpress, Google og Facebook værktøjer til annoncering og søgemaskineoptimering. På fotokurset arbejder vi med Camera Raw og Adobe Lightroom. På videokurset arbejder vi med Adobe Premiere Pro til redigering.

VIl du ringes op?

facebook siden