fbpx

Webshop med WooCommerce

Skal du igang med en webshop og har du allerede en WordPress installation kørende, så er en webshop lavet i WooCommerce et rigtigt godt bud. WooCommrce er et gratis shop-plugin, som integreres på en WordPressplatform. En WooCommerce webshop har indbyggede funktioner som f.eks. produkthåndtering, ordrehåndtering og kurv-funktionalitet med betaling. Systemet giver dig mulighed for at sætte regler op for forsendelse, moms og lagerstyring mm. Der findes og udvikles konstant udvidelser til WooCommerce, som giver dig mulighed for tilpasning, både vedrørende udseende og funktionalitet.

WooCommerce er det mest udbredte WordPress shopsystem, og har på nuværende tidspunkt mere end 5.000.000 installationer.

Viser alle 3 resultater

Hvorfor du skal vælge WooCommerce

WooCommerce er en overbygning på Wordpress, så vælger du en WooCommerce webshop, får du en platform der nem at arbejde i, administrere og sætte op. Har du allerede en Wordpress hjemmeside, vil du være bekendt med systemet og har nemmere ved at arbejde i WooCommerce. Der udvikles hele tiden på WooCommerce og der kommer hele tiden nye muligheder, det betyder du kan tilpasse en Woocommerce webshop, både med udvidelser/plugins i forhold til funktionalitet, men også i forhold til layout og farver.

Med en Wocommerce webshop er du hurtigt i gang uden de store omkostninger, da både Wordpress og Woocommerce er open source og kan installeres gratis.

Hvilke produkter du kan sælge i din WooCommerce webshop

Du kan sælge alt lige fra sko til jagtskabe i en webshop. Du kan lave indstillinger til dine varer alt efter om det er en enkel vare eller måske en variabel vare du sælger. Hvis du har en webshop, hvor du sælger tøj ville det være relevant at oprette størrelser, farver osv. som varianter og der er ingen begrænsning for hvormange forskellige varianter du kan lave.Når du opretter varianter giver du dine kommende kunder mulighed for, at vælge mellem de variationer du har af en produkttype. Det er en nem og brugervenlig måde, at finde frem til netop den udgave af varen, som kunden ønsker sig.

Du kan vælge følgende produkttyper i din webshop:

  • Enkel vare: Bruges hvis du har et produkt som ikke har varianter
  • Grupperet vare: Hvis du ønsker at sælge din vare i bundter/pakker
  • Digital vare: hvis du sælger varer som kan downloades
  • Variabel vare: Denne bruges når produktet har flere varianter

Dine produkter vil tilmed forbindes til hinanden, dvs. du kan forbinde produkter som du synes passer godt sammen. Ønsker du mersalg kan du vælge at tilknytte produkter, som du synes kunne fungere som tilbehør – det vil måske friste kunden til at købe flere varer og give dig et mersalg. Forbundne produkter vil vises under din vare på frontend af din hjemmeside/webshop og vil give de besøgende et godt overblik over dine produkter.

Lagerstyring i WooCommerce

WooCommerce har en indbygget lagerstyringsfunktion. Under hver vare kan du slå lagerstyring til og angive hvormange du har på lager af varen. Ønsker du at registrere når din lagerbeholdning er lav, kan du angive en nedre grænse for dette, så du kan fylde dit lager op i tide. Hver gang en ordre tikker ind og et produkt er købt, så vil lagerstyringen søge for, at lagerbeholdningen af en given vare nedsættes med det købte antal varer.

Ordrehåndtering i WooCommerce

Når din webshop er gået live, skulle du gerne begynde at modtage de første ordre. Når en ordre er lagt på din webshoppen, modtager du en mail om ordren. WooCommerce har et indbygget system til ordrehåndtering, hvor du nemt kan overskue hvilke ordrer du har inde, hvilken status de har, altså om de er håndteret eller gennemført. Når du modtager ordren, får du samtidig kundedata og en produktliste – og så er det med at komme igang i pakkeriet og få varen sendt afsted.

Udover at have et godt overblik over dine ordrer, har du også mulighed for at sende kunden en direkte besked fra selve ordren, f.eks. at “ er din vare klar til at blive afsendt”. Det er altid rart for kunden at vide, processen er igang – det giver både tryghed og troværdighed.

Tryghed og troværdighed er vigtigt på en webshop og kan netop være det, der gør at kunden vender tilbage. Du kender det sikkert fra dine egne indkøb på nettet. Når du har lagt en ordre på en webshop, modtager du en mail med “tak for din ordre” – det giver dig tryghed om, at du har handlet det rigtige sted og de har modtaget din ordre. WooCommerce tilbyder nogle præ-opsatte notifikations e-mails, som du kan redigere og omformulere, så de passer til din webshop.

Vil du ringes op?

Vil du gerne ringes op, så send os en mail med dit nummer og du vil blive kontaktet.

Send mailen til info@ksc.dk

Forsikring

Husk, du kan også bestille en sygeforsikring.

Grafiske kurser logo

Tilmeld dig nyhedsbrevet