fbpx

Videoproduktion har udviklet sig til at være en naturlig del af virksomhedens markedsføring

Før var video mest til underholdning. Sådan er det bestemt ikke længere. Stadig flere virksomheder bruger video som en naturlig – og meget aktiv del – af markedsføringen. Video er et nemt, hurtigt og dermed billigt produkt.

På vores videokurser får du viden, du kan bruge til noget i praksis. Her er ingen "10 hurtige tips"-metoder. Vi arbejder ud fra det princip, at du skal lære processerne – og at du skal få erfaring og rutine nok, så du kan bruge det du lærer, når du kommer hjem.

 

Martin Romppanen
Martin Romppanen
1. December, 2021.
Jeg tog fotokursus komplet hos Claus Birch og fik utroligt meget ud af det kom med mit kamera uden at vide ret meget og føler mig nu godt klædt på til både potrætfoto lyssætning streetart og arkitektur billeder. Vil klart anbefale dette kursus til alle der vil igang med at fotografere. Om man er begynder eller øvet er der helt klart noget at hente hos Claus Birch Billedet er af Claus og taget på potrætfoto kurset
Dorthe Riise Jeppesen
Dorthe Riise Jeppesen
12. November, 2021.
Jeg har kun gode oplevelser med kurser hos grafiskekurser.dk i Vejle.
Betina Gude
Betina Gude
11. November, 2021.
Jeg har været på videoredgerings kursus hos Claus, og kan varmt anbefale andre det. Jeg gik fra ikke at vide noget, til at opnå færdigheder til at lave gode videoer. Claus har en god og jordnær undervisningsform, hvor du får en god forståelse for hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor det er en god idé. Jeg giver jer min klare anbefaling herfra
Liane Schwartzbach
Liane Schwartzbach
8. November, 2021.
Har været på Tips & Trick kursus hos Grafiske Kurser i Vejle. Det var et super godt kursus, og jeg går hjem med masser af gode idéer og inspiration til at arbejde videre med derhjemme. Laila var underviser på Tips & Tricks - og Kim fortalte om grafiske design regler.
Per Hansen
Per Hansen
29. September, 2021.
Meget velorganiseret og dygtige medarbejdere. Hyggelig og venlig omgangsform med små hold, hvor der ikke er langt til råd og vejledning. Medinddrager ens egne erfaringer og sætter focus på den del af kurset der specielt vedkommer ens behov for udvikling. Kan varmt anbefales. N.B Gratis parkering lige ved kursusstedet.
Pia Andersen
Pia Andersen
23. September, 2021.
Fantastisk godt og givende kursus i videoredigering niveau 4. Claus Birch er en tålmodig og yderst kompetent underviser med humor 😉 Kan varmt anbefales 👍🏻
Karina Nielsen
Karina Nielsen
21. September, 2021.
Jeg har gennemført et fantastisk lærerigt og inspirerende "InDesign CC Udvidet" kursus hos Grafiske Kurser i Vejle med Laila Kjær som underviser. Jeg fik en masse guldkorn, blev opdateret og lært en masse nye tips og tricks! Selv om jeg har været grafiker i 25 år - kan man stadig lære en masse nyt. Og her er Grafiske Kurser et super godt sted at lære og at være. Tak og på gensyn :-)
Maia Bogut
Maia Bogut
14. Juni, 2021.
Jeg var på Fotokursus komplet i 8 dage. Jeg valgte at dele kurset op ud over 3 måneder, hvilket virkede rigtig godt, så der var tid til at øve sig derhjemme indimellem. Når man tager kurset på denne måde slutter man med 3 intensive dage, hvor man virkelig får øvet det man har lært, så det sidder på ryggraden. Så kan varmt anbefales at alle 8 dage. Ligeledes er det et dejligt sted at komme og underviser Claus Birch er meget kompetent og dygtig til at lære fra sig. Alt i alt, et rigtig godt kursus som varmt kan anbefales.
Lene Hintz Rasmussen
Lene Hintz Rasmussen
28. Maj, 2021.
Jeg har været på kursus i 'video', hvor jeg har fået rigtig god og kompetent undervisning af Claus Birch :-)
Betina Madsen
Betina Madsen
23. April, 2021.
Jeg deltog i kursuset InDesign CC tabeller, excel regneark og word den 9. april 2021. Det var super godt og lærerigt. Jeg vil helt sikker finde vej igen til Grafiskekurser.dk

Videoproduktion i virksomheden

Videoproduktion er heldigvis en af de nemmere processer at komme i gang med. Arbejdet med at optage og redigere video er praktisk anlagt og de fleste former for videokamera kan bruges. Det vigtigste er, at du investerer i den viden, der skal til, for at du får succes med videoproduktion – og så dine videoer faktisk gør en forskel for nogen.

Hvad får du på Grafiske Kursers videokurser?

På vores videokurser får du først og fremmest konkrete værktøjer, viden og erfaring. Du kan ikke lære at producere god video ved at se på "10 hurtige tips-videoer". Der skal være ro til at lære og til at spørge. Den erfarne underviser hjælper dig til at stille de rigtige spørgsmål.

Hvad skal der til for at producere gode videoer?

Det vil være logisk at tænke: "Jeg skal have det fedeste udstyr og nyt kamera" eller, "jeg skal forsyne vores videoer med den fedeste SEO-tekst."

Men det skal du ikke. De ting skal selvfølgelig være i orden, men det er ikke det vigtigste, når du arbejder med video.

Der er så meget støj på nettet og på YouTube. Det er ikke information, vi mangler.

Den bedste måde at trænge igennem er ved at lave videoer, som din kunde faktisk har brug for og ser. Og allerhelst – ser færdig.

Derfor er produktionsmetoden vigtig. Du skal vide, hvad du gør og hvorfor du gør det.

Hvad har du brug for til videoproduktion kursus?

Det, du har brug for, er pudsigt nok det samme, som vi udbyder som kurser. Så det vores kurser handler om, kan samtidig være den "tjekliste" du kan bruge som udgangspunkt for dine videoplaner.

1 – Basis - Godt i gang med videoproduktion. Vi arbejder med betjening af kamera og praktisk håndtering af "et videoprojekt"
Du får basal viden om de tekniske muligheder, der er med udstyr. Hvad har du brug for og hvad har du ikke brug for.
Du får også overblik over, hvordan en virksomhed bedst kan gøre brug af Youtube. Du kommer godt i gang med en god arbejdsmetode i Adobe Premiere Pro.

(Basiskurset er også for dig med en smartphone)

2 – Dokumentar. Et klassisk interview er en god måde at få publikum i tale på. Når en person passioneret fortæller om sit produkt, er det en meget effektiv måde at kommunikere på. Du får værktøjer til planlægning og spørgeteknik. Vi arbejder med det gode Interviewbillede og lyssætning. Redigering foregår i Premiere Pro.

3 – Info-video – en metode til at skabe det gode content
Et "ansigt", der fortæller budskabet direkte til skærmen. Som en studievært afleverer du budskabet direkte til kunden.
Svar på det ene spørgsmål, (som kunden stiller). Redigering foregår i Premiere Pro.

4 – Mere redigering og animation med Premiere Pro
Her får du flere værktøjer og mere erfaring med selve redigeringen i Premiere pro. I redigeringen arbejder vi også med animation af f.eks. intro- og outtro-sekvenser.

 

Mulighederne for videoudstyr er mange

Videokameraet
Der er fordele og ulemper med forskellige typer videokamera. Man kan dele kameratyper op i smartphone, spejlrefleks/systemkameraer og i deciderede videokameraer. Alle kameratyper kan bruges til videoproduktion – men der er fordele og ulemper, som du bør kende til.

Smartphone er hurtigt og nemt at gå til, og den kan sagtens bruges til professionel videoproduktion.

Systemkameraerne (og spejlrefleks) er mere alsidige og giver flere muligheder for at få specielle og unikke optagelser.

De klassiske (rigtige) videokameraer egner sig bedst til reportageoptagelser og til der, hvor det "går stærkt". Der er flere knapper at skrue på og det er den videokameratype, der er lettest og sikret at betjene.

Stativ
Et stort eller lille stativ er afgørende for, at du får rolige og professionelle optagelser. Alternativt kan du bruge en "Gimbal" som er et lille håndtag, der automatisk holder kameraet roligt.

Lys
I mange situationer er der brug for at tilføre mere lys til billedet. Det kan være LED-lamper, som lyser det hele op eller det kan være mere diskrete LED-lamper, der supplerer det eksisterende lys.

Lyd
God lyd er afgørende for at din produktion virker overbevisende. Derfor har du brug for bedre mikrofoner end dit kameras interne. Du bør også overveje en ekstern lyd-optager som kan supplere dine øvrige optagelser.

- - -

Derfor skal du tage et videoproduktion kursus hos Grafiske Kurser

Erfaring betyder noget. Vores underviser, Claus Birch er meget erfaren underviser. Han har arbejdet seriøst med video i mange år, og han har haft mere end 1.000 mennesker på videokursus. Han vil møde dig der, hvor dit behov er størst og sætte ind, hvor det gavner mest.

8 dage eller mere på kursus – så har du lært det

Vores videokurser varer sammenlagt op til 8 dage. Det gør de, fordi vi ved, at der skal tid til at lære udstyret grundigt at kende. Når du får ny viden og kombinerer det med tid til at øve, så får du det helt ind, hvor det sidder fast.

Kursusdagene kan naturligvis splittes op i 3+2+3 dage.

At vores pris på 8 dages kursus i mange tilfælde matcher prisen på væsentligt kortere kurser hos andre udbydere, er jo bare en fordel for dig.

Videoproduktion kursus – se et minuts inspiration fra Adobe:

Vil du ringes op?

Send os en mail med dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
info@grafiskekurser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Grafiske kurser logo