fbpx

Videoproduktion har udviklet sig til at være en naturlig del af virksomhedens markedsføring

Før var video mest til underholdning. Sådan er det bestemt ikke længere. Stadig flere virksomheder bruger video som en naturlig – og meget aktiv del – af markedsføringen. Video er et nemt, hurtigt og dermed billigt produkt.

På vores videokurser får du viden, du kan bruge til noget i praksis. Her er ingen "10 hurtige tips"-metoder. Vi arbejder ud fra det princip, at du skal lære processerne – og at du skal få erfaring og rutine nok, så du kan bruge det du lærer, når du kommer hjem.

 

Videoproduktion i virksomheden

Videoproduktion er heldigvis en af de nemmere processer at komme i gang med. Arbejdet med at optage og redigere video er praktisk anlagt og de fleste former for videokamera kan bruges. Det vigtigste er, at du investerer i den viden, der skal til, for at du får succes med videoproduktion – og så dine videoer faktisk gør en forskel for nogen.

Hvad får du på Grafiske Kursers videokurser?

På vores videokurser får du først og fremmest konkrete værktøjer, viden og erfaring. Du kan ikke lære at producere god video ved at se på "10 hurtige tips-videoer". Der skal være ro til at lære og til at spørge. Den erfarne underviser hjælper dig til at stille de rigtige spørgsmål.

Hvad skal der til for at producere gode videoer?

Det vil være logisk at tænke: "Jeg skal have det fedeste udstyr og nyt kamera" eller, "jeg skal forsyne vores videoer med den fedeste SEO-tekst."

Men det skal du ikke. De ting skal selvfølgelig være i orden, men det er ikke det vigtigste, når du arbejder med video.

Der er så meget støj på nettet og på YouTube. Det er ikke information, vi mangler.

Den bedste måde at trænge igennem er ved at lave videoer, som din kunde faktisk har brug for og ser. Og allerhelst – ser færdig.

Derfor er produktionsmetoden vigtig. Du skal vide, hvad du gør og hvorfor du gør det.

Hvad har du brug for til videoproduktion kursus?

Det, du har brug for, er pudsigt nok det samme, som vi udbyder som kurser. Så det vores kurser handler om, kan samtidig være den "tjekliste" du kan bruge som udgangspunkt for dine videoplaner.

1 – Basis - Godt i gang med videoproduktion. Vi arbejder med betjening af kamera og praktisk håndtering af "et videoprojekt"
Du får basal viden om de tekniske muligheder, der er med udstyr. Hvad har du brug for og hvad har du ikke brug for.
Du får også overblik over, hvordan en virksomhed bedst kan gøre brug af Youtube. Du kommer godt i gang med en god arbejdsmetode i Adobe Premiere Pro.

(Basiskurset er også for dig med en smartphone)

2 – Dokumentar. Et klassisk interview er en god måde at få publikum i tale på. Når en person passioneret fortæller om sit produkt, er det en meget effektiv måde at kommunikere på. Du får værktøjer til planlægning og spørgeteknik. Vi arbejder med det gode Interviewbillede og lyssætning. Redigering foregår i Premiere Pro.

3 – Info-video – en metode til at skabe det gode content
Et "ansigt", der fortæller budskabet direkte til skærmen. Som en studievært afleverer du budskabet direkte til kunden.
Svar på det ene spørgsmål, (som kunden stiller). Redigering foregår i Premiere Pro.

4 – Mere redigering og animation med Premiere Pro
Her får du flere værktøjer og mere erfaring med selve redigeringen i Premiere pro. I redigeringen arbejder vi også med animation af f.eks. intro- og outtro-sekvenser.

 

Mulighederne for videoudstyr er mange

Videokameraet
Der er fordele og ulemper med forskellige typer videokamera. Man kan dele kameratyper op i smartphone, spejlrefleks/systemkameraer og i deciderede videokameraer. Alle kameratyper kan bruges til videoproduktion – men der er fordele og ulemper, som du bør kende til.

Smartphone er hurtigt og nemt at gå til, og den kan sagtens bruges til professionel videoproduktion.

Systemkameraerne (og spejlrefleks) er mere alsidige og giver flere muligheder for at få specielle og unikke optagelser.

De klassiske (rigtige) videokameraer egner sig bedst til reportageoptagelser og til der, hvor det "går stærkt". Der er flere knapper at skrue på og det er den videokameratype, der er lettest og sikret at betjene.

Stativ
Et stort eller lille stativ er afgørende for, at du får rolige og professionelle optagelser. Alternativt kan du bruge en "Gimbal" som er et lille håndtag, der automatisk holder kameraet roligt.

Lys
I mange situationer er der brug for at tilføre mere lys til billedet. Det kan være LED-lamper, som lyser det hele op eller det kan være mere diskrete LED-lamper, der supplerer det eksisterende lys.

Lyd
God lyd er afgørende for at din produktion virker overbevisende. Derfor har du brug for bedre mikrofoner end dit kameras interne. Du bør også overveje en ekstern lyd-optager som kan supplere dine øvrige optagelser.

- - -

Derfor skal du tage et videoproduktion kursus hos Grafiske Kurser

Erfaring betyder noget. Vores underviser, Claus Birch er meget erfaren underviser. Han har arbejdet seriøst med video i mange år, og han har haft mere end 1.000 mennesker på videokursus. Han vil møde dig der, hvor dit behov er størst og sætte ind, hvor det gavner mest.

8 dage eller mere på kursus – så har du lært det

Vores videokurser varer sammenlagt op til 8 dage. Det gør de, fordi vi ved, at der skal tid til at lære udstyret grundigt at kende. Når du får ny viden og kombinerer det med tid til at øve, så får du det helt ind, hvor det sidder fast.

Kursusdagene kan naturligvis splittes op i 3+2+3 dage.

At vores pris på 8 dages kursus i mange tilfælde matcher prisen på væsentligt kortere kurser hos andre udbydere, er jo bare en fordel for dig.

Videoproduktion kursus – se et minuts inspiration fra Adobe:

Vil du ringes op?

Vil du gerne ringes op, så send os en mail med dit nummer og du vil blive kontaktet.

Send mailen til info@ksc.dk

Forsikring

Husk, du kan også bestille en sygeforsikring.

Grafiske kurser logo

Tilmeld dig nyhedsbrevet