fbpx

Temapakker – for dig, der mangler noget særligt

Temapakker er samlede forløb på 2 uger eller mere.

Temapakkerne koncentrerer sig om et specifikt område, for eksempel online marketing, design af brochurer, kommunikation og sociale medier.

Vi ændrer og tilbyder nye temapakker løbende, så hold øje med udbudet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får de nyeste tilbud og og en masse gavnlig viden.

Flemming Madsen
Flemming Madsen
28. Februar, 2022.
Herluf Nørskov
Herluf Nørskov
28. Februar, 2022.
Jeg har netop deltaget på videokurset "Premiere PRO og animation" Et inspirerende kursus hvor der var en god fordeling af teori og praktiske øvelser. Instruktør Claus Birch ledede undervisningen i en afslappende og humoristisk atmosfære. Kurset kan klart anbefales.
Seiko Takanashi
Seiko Takanashi
6. Februar, 2022.
Jeg tog et grafisk kursus i brug af Illustrator ved Grafiske Kurser. Det var et godt kursus, hvor jeg kom mere i dybden med Illustrator og hvor jeg sammen med Claus fik set på og optimeret mine arbejdsgange, så jeg nu kan løse opgaver på arbejde mere effektivt og hurtigere. Alt i alt et rigtigt kursus og et godt kursussted med dygtigere undervisere.
Kjeld Rasmussen
Kjeld Rasmussen
6. Januar, 2022.
Martin Romppanen
Martin Romppanen
1. December, 2021.
Jeg tog fotokursus komplet hos Claus Birch og fik utroligt meget ud af det kom med mit kamera uden at vide ret meget og føler mig nu godt klædt på til både potrætfoto lyssætning streetart og arkitektur billeder. Vil klart anbefale dette kursus til alle der vil igang med at fotografere. Om man er begynder eller øvet er der helt klart noget at hente hos Claus Birch Billedet er af Claus og taget på potrætfoto kurset
Dorthe Riise Jeppesen
Dorthe Riise Jeppesen
12. November, 2021.
Jeg har kun gode oplevelser med kurser hos grafiskekurser.dk i Vejle.
Betina Gude
Betina Gude
11. November, 2021.
Jeg har været på videoredgerings kursus hos Claus, og kan varmt anbefale andre det. Jeg gik fra ikke at vide noget, til at opnå færdigheder til at lave gode videoer. Claus har en god og jordnær undervisningsform, hvor du får en god forståelse for hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor det er en god idé. Jeg giver jer min klare anbefaling herfra
Liane Schwartzbach
Liane Schwartzbach
8. November, 2021.
Har været på Tips & Trick kursus hos Grafiske Kurser i Vejle. Det var et super godt kursus, og jeg går hjem med masser af gode idéer og inspiration til at arbejde videre med derhjemme. Laila var underviser på Tips & Tricks - og Kim fortalte om grafiske design regler.
Per Hansen
Per Hansen
29. September, 2021.
Meget velorganiseret og dygtige medarbejdere. Hyggelig og venlig omgangsform med små hold, hvor der ikke er langt til råd og vejledning. Medinddrager ens egne erfaringer og sætter focus på den del af kurset der specielt vedkommer ens behov for udvikling. Kan varmt anbefales. N.B Gratis parkering lige ved kursusstedet.
Pia Andersen
Pia Andersen
23. September, 2021.
Fantastisk godt og givende kursus i videoredigering niveau 4. Claus Birch er en tålmodig og yderst kompetent underviser med humor 😉 Kan varmt anbefales 👍🏻

Temapakker – for dig, der har et overordnet mål

Vores temapakker er for dig, der sidder med en konkret udfordring i dit arbejde. Måske skal du kunne rette i et tidligere InDesign-dokument, bygge nye datablade til hjemmesiden – eller måske har du brug for at kunne håndtere en hjemmeside og bruge de sociale medier i sammenhæng.
 
Temapakkerne er afpasset til specifikke arbejdsområder, der hører naturligt sammen.
 
Vi har flere temapakker på vej. Mangler du en oplagt temapakke, så hører vi meget gerne fra dig.
Temapakkerne er samlet med rabat, som afspejler det antal dage pakken indeholder.
 

Vil du ringes op?

Send os en mail med dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
info@grafiskekurser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Grafiske kurser logo