fbpx

Adobe Photoshop kurser – for dig, der vil lære billedredigering

På vores Photoshop-kurser lærer du at bruge verdens mest kendte billedbehandlingsprogram på professionelt plan. Photoshop bruges både til redigering, manipulation og nyskabelse af billeder. Det færdige resultat bruger vi til alt fra hjemmesider, magasindesign og plakater til bryllupsbilleder, familieportrætter og flyers.

Photoshop er ikke kun til at redigere fotografier med. Programmet har alle tænkelige kreative muligheder og hjælper dig også med kreative løsninger, dér hvor du har brug for godt billedmateriale.

Dette kursus er ikke kun en indføring i programmet. Du kommer ud med en vis rutine og tryghed i at bruge alle programmets facetter.

Flemming Madsen
Flemming Madsen
28. Februar, 2022.
Herluf Nørskov
Herluf Nørskov
28. Februar, 2022.
Jeg har netop deltaget på videokurset "Premiere PRO og animation" Et inspirerende kursus hvor der var en god fordeling af teori og praktiske øvelser. Instruktør Claus Birch ledede undervisningen i en afslappende og humoristisk atmosfære. Kurset kan klart anbefales.
Seiko Takanashi
Seiko Takanashi
6. Februar, 2022.
Jeg tog et grafisk kursus i brug af Illustrator ved Grafiske Kurser. Det var et godt kursus, hvor jeg kom mere i dybden med Illustrator og hvor jeg sammen med Claus fik set på og optimeret mine arbejdsgange, så jeg nu kan løse opgaver på arbejde mere effektivt og hurtigere. Alt i alt et rigtigt kursus og et godt kursussted med dygtigere undervisere.
Kjeld Rasmussen
Kjeld Rasmussen
6. Januar, 2022.
Martin Romppanen
Martin Romppanen
1. December, 2021.
Jeg tog fotokursus komplet hos Claus Birch og fik utroligt meget ud af det kom med mit kamera uden at vide ret meget og føler mig nu godt klædt på til både potrætfoto lyssætning streetart og arkitektur billeder. Vil klart anbefale dette kursus til alle der vil igang med at fotografere. Om man er begynder eller øvet er der helt klart noget at hente hos Claus Birch Billedet er af Claus og taget på potrætfoto kurset
Dorthe Riise Jeppesen
Dorthe Riise Jeppesen
12. November, 2021.
Jeg har kun gode oplevelser med kurser hos grafiskekurser.dk i Vejle.
Betina Gude
Betina Gude
11. November, 2021.
Jeg har været på videoredgerings kursus hos Claus, og kan varmt anbefale andre det. Jeg gik fra ikke at vide noget, til at opnå færdigheder til at lave gode videoer. Claus har en god og jordnær undervisningsform, hvor du får en god forståelse for hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor det er en god idé. Jeg giver jer min klare anbefaling herfra
Liane Schwartzbach
Liane Schwartzbach
8. November, 2021.
Har været på Tips & Trick kursus hos Grafiske Kurser i Vejle. Det var et super godt kursus, og jeg går hjem med masser af gode idéer og inspiration til at arbejde videre med derhjemme. Laila var underviser på Tips & Tricks - og Kim fortalte om grafiske design regler.
Per Hansen
Per Hansen
29. September, 2021.
Meget velorganiseret og dygtige medarbejdere. Hyggelig og venlig omgangsform med små hold, hvor der ikke er langt til råd og vejledning. Medinddrager ens egne erfaringer og sætter focus på den del af kurset der specielt vedkommer ens behov for udvikling. Kan varmt anbefales. N.B Gratis parkering lige ved kursusstedet.
Pia Andersen
Pia Andersen
23. September, 2021.
Fantastisk godt og givende kursus i videoredigering niveau 4. Claus Birch er en tålmodig og yderst kompetent underviser med humor 😉 Kan varmt anbefales 👍🏻

Det får du på dine Photoshop-kurser

På vores Adobe Photoshop-kurser lærer du programmet at kende i dybden. Du arbejder med opgaver, som er relevante i arbejdsdag, og du får kreative input til nye og trendy løsninger.

  • Alle Photoshop-kurser er suppleret med uddybende, trykt materiale, som du kan bruge til at vedligeholde din viden, når du forlader os.
  • Undervisningen er en blanding af tavle, video, debat i plenum og tilrettelægning af opgaven og løsningen på computer.
  • Du slutter kurset med en vis rutine, så du føler dig sikker i at bruge programmet ude i hverdagen.

Lidt om Photoshop

Adobe Photoshop har været på markedet siden 1990 og anses som professionel standard inden for billedbehandling, efterbehandling og optimering af fotos, illustrationer og anden grafik.

Du bruger Adobe Photoshop til at redigere og retouchere næsten hvilken som helst billedtype, og gemme igen i stort set alle billedformater.

Programmet er fuldt integrerbart med Adobes andre programmer (som Indesign og Illustrator) og værktøjerne i programmet er alsidige og brugbare selv på begynderniveau.

På vores Photoshop-kurser bliver du fortrolig med programmet, så du kan udnytte de mange funktioner optimalt.

Bemærk: På Grafiske Kurser underviser vi i den engelske version af programmet.

 

Derfor skal du tage Photoshop-kurser hos Grafiske Kurser

  • Photoshop-kurset varer 5 dage (eller split 3+2), så du har tid til at arbejde med programmet i dybden.
  • Din underviser arbejder også dagligt med bureauopgaver, og har indsigt i 'den virkelige verdens' opgaver.
  • Der er altid tid til at relatere til dine konkrete arbejdsopgaver.
  • Du får udførligt, trykt materiale med dig hjem, så du kan prøve øvelserne igen efter kurset er slut.
  • Holdene er altid så små, at der er tid til den enkelte kursist.
 
 
 

Photoshop kurser – se et minuts inspiration fra Adobe:

Vil du ringes op?

Send os en mail med dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
info@grafiskekurser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Grafiske kurser logo