fbpx

Online marketing – virksomhedens vigtigste værktøjer

Den mest massive del af markedsføringen foregår i dag digitalt. Online Marketing tager dig en tur med rundt på de forskellige medier: Facebook, Google og Email markedsføring. Her taler vi også om kommunikation på medier og som et led i salget.

Endelig kigger vi på brugervenligt design og leger med content til dine platforme.

Du kan tage forløbet samlet eller tage henholdsvis to eller tre dage.

Viser alle 3 resultater

Om Online marketing

Online Marketing er til dig, der vil have flere købere, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller flere, der bliver kunder i stedet for kun besøgende.Dette kursus er til dig, der vil være meget bedre til søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, markedsføring via sociale medier og online marketing generelt!

Det får du på Online Marketing

Online marketing-kurset er bygget op, så du selv kan vælge mellem de strategiske punkter eller tage alle 5 dage og virkelig blive klædt på til at flytte din markedsføring ud på de digitale plaforme.
Du lærer både om søgemaskineoptimering, Facebook-annoncering, social medie-strategi og email-markedsføring, samt kommunikation, brugervenlighed og content (UX/UI).
 

Derfor skal du tage Online Marketing

Du skal i gang med en hjemmeside eller er netop blevet færdig med en, men trafikken og opmærksomheden udebliver.

Med online marketing lærer du blandt andet at skrive gode seo-venlige tekster, finde på nyt indhold og ikke mindst at promovere dig selv og dit firma på de sociale medier.

 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet