fbpx

Online marketing – virksomhedens vigtigste værktøjer

Den mest massive del af markedsføringen foregår i dag digitalt. Online Marketing tager dig en tur med rundt på de forskellige medier: Facebook, Google og Email markedsføring. Her taler vi også om kommunikation på medier og som et led i salget.

Endelig kigger vi på brugervenligt design og leger med content til dine platforme.

Du kan tage forløbet samlet eller tage henholdsvis to eller tre dage.

Om Online marketing

Online Marketing er til dig, der vil have flere købere, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller flere, der bliver kunder i stedet for kun besøgende.Dette kursus er til dig, der vil være meget bedre til søgemaskineoptimering, e-mail markedsføring, markedsføring via sociale medier og online marketing generelt!

Det får du på Online Marketing

Online marketing-kurset er bygget op, så du selv kan vælge mellem de strategiske punkter eller tage alle 5 dage og virkelig blive klædt på til at flytte din markedsføring ud på de digitale plaforme.
Du lærer både om søgemaskineoptimering, Facebook-annoncering, social medie-strategi og email-markedsføring, samt kommunikation, brugervenlighed og content (UX/UI).
 

Derfor skal du tage Online Marketing

Du skal i gang med en hjemmeside eller er netop blevet færdig med en, men trafikken og opmærksomheden udebliver.

Med online marketing lærer du blandt andet at skrive gode seo-venlige tekster, finde på nyt indhold og ikke mindst at promovere dig selv og dit firma på de sociale medier.

 
 

Vil du ringes op?

Vil du gerne ringes op, så send os en mail med dit nummer og du vil blive kontaktet.

Send mailen til info@ksc.dk

Forsikring

Husk, du kan også bestille en sygeforsikring.

Grafiske kurser logo

Tilmeld dig nyhedsbrevet