fbpx

Grafisk design og kommunikation – fjern usikkerheden og lav professionelt design

Vi møder smukt design og gennemtænkte brugerløsninger hver dag, men har du tænkt over, hvad der førte til det lækre eller sm design, du ser i dagligdagen? Har du prøvet at designe plakater eller brochurer, og så er der noget, der bare ... stikker ud? Tag et kursus i grafisk design og kommunikation – og få sikkerhed og selvtillid i dit eget design.

Om Grafisk design og kommunikation

Grafisk design handler ikke, som mange fejlagtigt tror, om smag og behag. I stedet er der en lang række værktøjer og spilleregler, som gør design spændende og interessant for modtageren. Grafisk design er visuel kommunikation, og det er sådan vi arbejder med grafisk kommunikation på vores kurser.

Du behøver ikke have et særligt, kreativt talent for at arbejde med grafisk design, men det er en god idé at turde udfordre sine egne begrænsninger i designet.

Det lærer du på Grafisk design og kommunikation

På grafisk design- og kommunikation ser vi både på målgruppens forventninger, kundeproblematikker og aktuelle trends. Du får også alle værktøjer til at løse enhver grafisk opgave – det er kun op til dig at vedligeholde og træne dine nye kompetencer. Du får mulighed for at arbejde og gå i dybden med en eller flere opgaver, og du kan anvende din viden med det samme.
 
 

 

Vil du ringes op?

Vil du gerne ringes op, så send os en mail med dit nummer og du vil blive kontaktet.

Send mailen til info@ksc.dk

Forsikring

Husk, du kan også bestille en sygeforsikring.

Grafiske kurser logo

Tilmeld dig nyhedsbrevet