fbpx

6-ugers uddannelse, der bringer dig videre

Alle vores 6-ugerskurser er job- og virksomhedsrettede. Det vil sige, at du får undervisning på et niveau så højt, at du kan bruge din nye viden, når du er færdig.

Du trænes i alle de relevante programmer, i de nyeste versioner, og du arbejder intensivt med dem, så du opnår en del rutine og føler dig sikker i at bruge programmerne i arbejdssammenhæng.

Kurserne er både for ledige, ansatte og selvstændige.

Martin Romppanen
Martin Romppanen
1. December, 2021.
Jeg tog fotokursus komplet hos Claus Birch og fik utroligt meget ud af det kom med mit kamera uden at vide ret meget og føler mig nu godt klædt på til både potrætfoto lyssætning streetart og arkitektur billeder. Vil klart anbefale dette kursus til alle der vil igang med at fotografere. Om man er begynder eller øvet er der helt klart noget at hente hos Claus Birch Billedet er af Claus og taget på potrætfoto kurset
Dorthe Riise Jeppesen
Dorthe Riise Jeppesen
12. November, 2021.
Jeg har kun gode oplevelser med kurser hos grafiskekurser.dk i Vejle.
Betina Gude
Betina Gude
11. November, 2021.
Jeg har været på videoredgerings kursus hos Claus, og kan varmt anbefale andre det. Jeg gik fra ikke at vide noget, til at opnå færdigheder til at lave gode videoer. Claus har en god og jordnær undervisningsform, hvor du får en god forståelse for hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor det er en god idé. Jeg giver jer min klare anbefaling herfra
Liane Schwartzbach
Liane Schwartzbach
8. November, 2021.
Har været på Tips & Trick kursus hos Grafiske Kurser i Vejle. Det var et super godt kursus, og jeg går hjem med masser af gode idéer og inspiration til at arbejde videre med derhjemme. Laila var underviser på Tips & Tricks - og Kim fortalte om grafiske design regler.
Per Hansen
Per Hansen
29. September, 2021.
Meget velorganiseret og dygtige medarbejdere. Hyggelig og venlig omgangsform med små hold, hvor der ikke er langt til råd og vejledning. Medinddrager ens egne erfaringer og sætter focus på den del af kurset der specielt vedkommer ens behov for udvikling. Kan varmt anbefales. N.B Gratis parkering lige ved kursusstedet.
Pia Andersen
Pia Andersen
23. September, 2021.
Fantastisk godt og givende kursus i videoredigering niveau 4. Claus Birch er en tålmodig og yderst kompetent underviser med humor 😉 Kan varmt anbefales 👍🏻
Karina Nielsen
Karina Nielsen
21. September, 2021.
Jeg har gennemført et fantastisk lærerigt og inspirerende "InDesign CC Udvidet" kursus hos Grafiske Kurser i Vejle med Laila Kjær som underviser. Jeg fik en masse guldkorn, blev opdateret og lært en masse nye tips og tricks! Selv om jeg har været grafiker i 25 år - kan man stadig lære en masse nyt. Og her er Grafiske Kurser et super godt sted at lære og at være. Tak og på gensyn :-)
Maia Bogut
Maia Bogut
14. Juni, 2021.
Jeg var på Fotokursus komplet i 8 dage. Jeg valgte at dele kurset op ud over 3 måneder, hvilket virkede rigtig godt, så der var tid til at øve sig derhjemme indimellem. Når man tager kurset på denne måde slutter man med 3 intensive dage, hvor man virkelig får øvet det man har lært, så det sidder på ryggraden. Så kan varmt anbefales at alle 8 dage. Ligeledes er det et dejligt sted at komme og underviser Claus Birch er meget kompetent og dygtig til at lære fra sig. Alt i alt, et rigtig godt kursus som varmt kan anbefales.
Lene Hintz Rasmussen
Lene Hintz Rasmussen
28. Maj, 2021.
Jeg har været på kursus i 'video', hvor jeg har fået rigtig god og kompetent undervisning af Claus Birch :-)
Betina Madsen
Betina Madsen
23. April, 2021.
Jeg deltog i kursuset InDesign CC tabeller, excel regneark og word den 9. april 2021. Det var super godt og lærerigt. Jeg vil helt sikker finde vej igen til Grafiskekurser.dk

Kurset for de kreative – Grafisk Design

På dette kursus lærer du alle de kreavtive programmer på ekspertniveau: Photohop basis+ og udvidet, InDesign basis og udvidet – og Illustrator.

Du lærer grundlæggende grafisk design, og du lærer at lave en hjemmeside i Wordpress, så du kan kombinere alle dine kreative evner og eksponere det hele med en hjemmeside.

Web Marketing Manager – kurset for dig, der styrer virksomhedens onlinekommunikation

På dette kursus lærer du at lave en hjemmeside og derefter administrere indholdet.

Du lærer både fotografering og billedredigering med Photoshop. Du lærer grundlæggende grafisk design og endelig lærer du om søgevenlige tekster, email-marketing, social medie-strategi og marketingkommunikation.

Når kurset er slut, er du i stand til at lave en hjemmeside, fylde den med indhold og markedsføre den og dine produkter.

Kurser på positivlisten

Disse kurser  giver dig de vigtigste redskaber til at arbejde med grafisk design og markedsføring i virksomhedssammenhæng.

Du lærer for eksempel billedbehandling med Photoshop, grundlæggende grafisk design og hjemmesidedesign eller videokummunikkation med filmoptagelser og efterfølgende redigering.

Kurserne er specielt designet og er på positivlisten for dig, der er ledig.

Disse kurser slutter med eksamen og giver 5 eller 10 ECTS-point.

 

Derfor skal du tage 3- eller 6-ugers kursus hos Grafiske Kurser

Hos os er der selvfølgelig en underviser til stede med aktiv undervisning på alle undervisningsdage.
 
Alle kurser med ETCS-point er på positivlisten) og vi leverer undervisning med underviser til stede i alle de påkrævede fremmødedage.
Du står altså ikke alene med din læring under forløbet.
Det er værd at tage med i betragtning, hvis du sammenligner med andre kursusudbydere.

Vil du ringes op?

Send os en mail med dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
info@grafiskekurser.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Grafiske kurser logo