fbpx

Det siger kunderne om os

Man skal gøre det man er god til

Referencer

Vi lever af at gøre det, vi er gode til – og har heldigvis mange tilfredse kursister og kunder. Vi sætter en ære i at være førende på vores område. Det er ikke bare noget, vi selv siger!

Et udpluk af referencer, listet i tilfældig rækkefølge.

Du kan også læse anmeldelser af vores kurser på Trustpilot.dk

 

Jeg synes det er fedt, at jeg kommer i dyben med programmet InDesign.

Mange kurser reklamerer med “Lær InDesign på 2 dage”. Da jeg har været på Grafiskekurser i 2 dage, tænkte jeg også, at jeg havde lært alt – men hold da op! Jeg lærer noget nyt hver dag, som jeg ikke ville være foruden.
Jeg er glad for, jeg ikke tog et 2-dages kursus.

Vibeke Rørbek

Maketingmanager

Afveksling mellem teori og praksis
Jeg har gennemført et 6-ugers kursus i grafisk design, samt et 4-ugers webdesign-kursus. Meget sjældent har jeg fået så meget ny og brugbar viden på så kort tid. Rigtig gode undervisere med godt og let tilgængeligt undervisnings materiale. Grafiskekurser.dk giver alle mulighed for at lære Photoshop, Illustrator, InDesign, Foto, WordPress og online marketing, på et niveau der kan bruges. Jeg har igennem disse kurser tilegnet mig så meget viden, at jeg selv har stået for designet af min hjemmesiden og det tilhørende marketing materiale. www.sheltie4you.dk
Kan kun anbefale disse kurser og vil helt sikkert komme tilbage hos grafiskekurser.dk!
Rigtig god stemning og fin afveksling mellem teori og praktiske opgaver.

Erik Stienenbos

Sheltie4you

Yderst kompetente undervisere
Det har være super gode kurser (bl.a. online marketing) og yderst kompetente undervisere. Jeg er rigtig glad for at have været på kursus hos jer. Selv om jeg i mit lille eventfirma lejer pølsevogne ud, er det også vigtigt for mig at vide, hvordan jeg kan profilere min virksomhed bl.a. på Google. På kurset Online Marketing fik jeg en masse gode værktøjer til dette.

Jeg håber, at jeg igen får tid og dermed mulighed for at komme tilbage.

Jørgen Thelin

Festvognen.dk

Klædt på til at producere
VVS-Eksperten.dk” har blandt andet deltaget i kurset “Videoredigering” for at blive klædt på til at producere egne gør det selv-videoer og produktvideoguides. Kurset var utroligt lærerigt og med meget stor engagement og faglighed fra underviserne.
Husets faciliteter og udstyrsniveau er ligeledes helt i top.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Grafiskekurser.dk”

Kenneth Nørgaard

Kolding, VVS-Eksperten.dk

Fantastisk forkursus
Studiechefen fra Skolen for visuel kommunikation fortæller at Grafiskekurser.dk er det ideelle sted at lære eller skærpe sine computer-færdigheder.

“Grafiske Kursers kompetente undervisere er altid på forkant med udviklingen i programmerne og i branchen, og det sikrer at kursisterne får den nødvendige indsigt og kompetence.
Hvad enten det handler om et grundlæggende kendskab til Adobe-programmerne eller om at opdatere sig på de nyeste brugergrænseflader. Vi uddanner kommunikationsbranchens nye fagfolk og vi anbefaler på det varmeste Grafiskekurser.dk som pre-school til vores uddannelse.”

Grafiskekurser.dk anbefaler grafisk designer kursus i 6 uger, hvis du ønsker en god begyndelse på Skolen for visuel kommunikation. Der vil også være andre muligheder ring 75 72 72 31 og tag en snak med os, eller kig forbi.

Hugo Heilmann

Skolen for visuel kommunikation

Dygtige undervisere
Jeg har taget kurserne Foto, Photoshop, InDesign, Illustrator,og SEO. Kurser, jeg har stor glæde af. Jeg har blandt andet lavet hjemmesiden for www.visnakker.dk samt logo og alle tryksager. Grafiske Kurser Vejle er helt klart stedet, du skal vælge, hvis du vil have intensiv undervisning og dygtige undervisere.

 

Charlotte Adsbøl

Vi snakker

Uanset hvilket niveau
Med det antal gange jeg har været hos jer, har I nok regnet ud, at I er mit foretrukne kursussted 😉
Det engagement der er fra jeres side til at lære fra jer og stemningen generelt, finder jeg unik. Der er altid plads til os kursister, uanset hvilket niveau vi er på og det er super.

Tak for nogle fantastiske kurser, jeg kommer gerne igen 🙂

Birthe Hansen

Karise

Kursusstedet har et fantastisk ry
Jeg valgte at tilmelde mig en længere kursusrække hos Grafiskekurser.dk i Vejle. Kursusstedet har et fantastisk ry for sine engagerede lærerkræfter og kurser ”med ført hånd”. Desuagtet 1 time i bil hver vej må jeg konstatere at de 6 uger absolut, og fuldt ud, har været de lange dage værd.

Mage til engagement hos såvel ledelse og undervisere som hos kursister (der i øvrigt kom fra hele landet) skal man lede længe efter. Her var alle indstillet på at bibringe kursisterne mest mulig viden hhv. at få mest muligt ud af dagene – intet under kursusstedet i 2016 kunne fejre 30-års jubilæum.
Jeg ser frem til at have mulighed for at deltage i et godt kursus i fotografering.

Claus Danielsen

Esbjerg

Inspirerende på hver deres måde
Jeg har deltaget i et 6-ugers selvvalgt kursusforløb i sommeren 2014 i forbindelse med en opsigelsesperiode. Jeg satte det sammen af to uger med InDesign, og en uge med Photoshop, Illustrator og Online Marketing. Alle kurserne var meget inspirerende på hver deres måde, og jeg nød at have god tid til at prøve tingene af. Sammensætningen af disse kurser var ideel for mig, og jeg føler mig godt rustet til en ny fremtid. Jeg har tidligere fulgt et to-ugers Illustratorkursus i 2011, jeg valgte at følge flere kurser hos Grafiske Kurser, fordi jeg var yderst tilfreds dels med underviserne og undervisningen og dels med kursusforholdene, og ikke mindst med den fantastisk gode og frie stemning kursister og undervisere imellem. Det har simpelthen været sjovt, ud over, at det også har været hårdt arbejde.

At kurserne så også er relativt billige var en glædelige overraskelse for min kontakt på Jobcenter Aarhus, som uden problemer bevilgede alle 6 uger. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at følge kurser hos Jer.

Ole J Knudsen

Foredragsholder

7572 7231

Grafiske Kurser
Vestre Engvej 10, 1. sal, 7100 Vejle
info@grafiskekurser.dk
CVR: 25124278

Information

Find svar på generelle spørgsmål under Praktisk info og FAQ.

Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Brug for noget særligt?

Vi tilbyder også individuel undervisning, hvor dagen tilrettelægges efter dine behov. Kontakt os for at bestille en individuel dag.