fbpx

Hold dig opdateret

også dig i job

For dig i job

Er du i job, men søger efteruddannelse eller tillægsviden, er du altid velkommen på Grafiske Kurser

De fleste af os oplever igennem et kort eller langt arbejdsliv, at behovet for vores evner og kompetencer ændrer sig. Når du er i job, glemmer du måske, at der også skal være tid til at blive klogere og udvide horisonten, så du kan følge med tiden, med kollegerne og med den nyeste teknologi.

Det er aldrig for sent at lære … eller for tidligt.

Alle kurser er selvfølgelig også for dig i job

Vi tilbyder både enkeltfagskurser og længere forløb. Hvis du er i job, har du altid mulighed for at splitte dine 5-dages kurser i 3+2 dage, ligesom du kan splitte et længere forløb, så du kan tage et langt kursusforløb over for eksempel et helt år.

Byg dit eget kursusforløb

Vi har flere længerevarende forløb, men hvis du ønsker en anden sammensætning, kan du selv bygge et kursusforløb.

Har du brug for at øge din viden i et bestemt fag eller program, kan du også få individuel undervisning.

Pluk og sammensæt fra alle kursustyper og fag, så du opbygger de kompetencer, du har brug for i dit job.

Enkeltfagskurser

Alle vores kurser kan tages som enkeltfag. Hvad enten du vil arbejde med grafisk design, webdesign eller online-medier. Vores kurser er intensive og går i dybden, så du oparbejder en vis rutine, så du også kan bruge programmerne, når du kommer hjem.

6-ugerskurser

Længerevarende kurser til dig, der vil have en bredere viden om grafisk design eller digital marketing. 6-ugerskurser er både for dig, der er ledig og dig, der er i arbejde. Nogle kurser giver ret til tilskud. Se mere her.

Byg selv dit kursus

Du har altid mulighed for at bygge dit eget kursus. Forløb og fag vælger du selv. Vi giver rabat, så snart du tilmelder dig to eller flere fag på samme tid uanset hvornår du ønsker at deltage. 

Individuelle kurser

Finder du ikke præcis det kursus, du har behov for, kan du få individuelt tilpassede kurser, hvor det kun er underviseren og dig – og eventuelt flere kolleger. Med individuelle kurser er det dig der bestemmer dagordenen, så du kommer hjem med posen fuld af ny viden.

Få tilskud til din uddannelse via SVU eller Omstillingsfonden.

Husk du kan søge forskellige former for tilskud til at dække dine kursusudgifter. Du kan søge både som faglært og ufaglært.

SVU – Statens uddannelsesstøtte

Statens voksenuddannelsesstøtte er en uddannelsesstøtte, der giver dig mulighed for at efter- eller videreuddanne dig i arbejdstiden.

Læs mere om hvordan du søger SVU.

 

Omstillingsfonden

Faglærte og ufaglærte har frem til 2022 mulighed for at få betalt hele eller en del af deltagergebyret til efteruddannelse. Fonden uddeler midler indtil 2022.

Læs mere om hvordan du søger tilskud.

7572 7231

Grafiske Kurser
Vestre Engvej 10, 1. sal, 7100 Vejle
info@grafiskekurser.dk
CVR: 25124278

Information

Find svar på generelle spørgsmål under Praktisk info og FAQ.

Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Brug for noget særligt?

Vi tilbyder også individuel undervisning, hvor dagen tilrettelægges efter dine behov. Kontakt os for at bestille en individuel dag.