fbpx

Byg selv dit kursus

Grib muligheden – sammensæt selv dit forløb

Byg selv kursus, og skab dit eget forløb

Du har mulighed for at sammensætte et individuelt kursusforløb hos grafiskekurser.dk. Byg selv kursus er for dig der har særlige ønsker til din læring.
Vi har i forvejen flere 6-ugerskurser, som tager udgangspunkt i enten web- eller grafisk design. Hvis du vil lidt af det hele, eller synes det er bedst at have Photoshop og foto i det samme 6-ugerskursus, så er løsningen lige til:
Byg selv dit helt eget forløb!

Vi har altid flere kurser i gang samtidig. Derfor er der nogle kurser, som har samme startdato. Er det tilfældet, vil hele forløbet strække sig over en længere periode.

Kurset er inklusiv undervisningsmaterialer, computeradgang med de nyeste programmer, gratis programsupport efter kurset og forplejning: morgenbrød, frokost, vand, frisk frugt, kaffe og te i løbet af dagen.

Prisen for 6 ugers kursus:
2020
: ekskl. moms 33.400 kr. inkl. rabat

 

Sådan opnår du rabatten

  • Du bygger dit 6-ugers forløb ved at bestille 6 kurser.
  • Ved hvert kursus vælger du hvilken dato du ønsker, dvs. du styrer selv rækkefølgen af de kurser, du skal undervises i. (vær opmærksom på du ikke har overlappende kurser)
  • Ved betaling skal du anvende et rabatkode, for at få den fordelagtige pris. I udtjekningen bliver du automatisk spurgt, om du har en rabatkode.

Rabatkode: 123456bygselv

Vær opmærksom på, at du skal fastsætte dit forløb inden kursusstart, og at kurset ikke kan ændres efterfølgende.

Eksempel på et byg selv-kursus

Med denne kombination står du stærkt med kompetencer i produktion af markedsføringsmaterialer til både online- og offline-medier. Du er måske iværksætter, kontoruddannet eller den mindre selvstædige, der vil markedsføre dig selv.

Markedsføring i 6 uger
– 10 dage med billederedigering i Photoshop
– 5 dage med Online Markedsføring
– 5 dage med Digital fotografering
– 10 dage med DTP og layout i InDesign

Vil du ringes op?