fbpx

Photoshop-kurser, Illustrator-kurser, InDesign-kurser, Joomla-kursus, Wordpress-kursus, Video-kursue, Foto-kursus

Byg dit eget 6-ugerskursus

Vi giver dig muligheden for at sammensætte et helt individuelt kursusforløb hos grafiskekurser.dk. Vi har i forvejen to 6-ugerskurser, som tager udgangspunkt i enten web- eller grafisk design. Hvis du vil lidt af det hele, eller synes det er bedst at have Photoshop og foto i det samme 6-ugerskursus, så er løsningen lige til:
Du bygger dit helt eget forløb!

Vi har altid flere kurser i gang samtidig. Derfor er der mulighed for, at nogle kurser har samme startdato. Er det tilfældet, vil hele forløbet strække sig over en længere periode.

Vær opmærksom på du skal fastsætte dit forløb inden kursusstart og at kurset ikke kan ændres efterfølgende.

Prisen for 6 ugers kursus:
2019: excl. moms 29.640 kr. inkl. rabat

Kurset er incl:
Undervisningsmaterialer, computer med de nyeste programmer, gratis program support efter kurset, gratis fotos fra Colorbox og forplejning: morgenbrød, frokost, kildevand, frisk frugt og kaffe/te i løbet af dagen.

Du kan vælge i mellem disse kurser:

Mulighedernes kursussted
Vi har sat to alternative 6-ugerskurser sammen som eksempler.
Husk, du bygger dit eget kursus! Nedenstående er kun forslag. Vælg på kursuslisten og sammensæt dit helt personlige forløb.

Markedsføring i 6 uger
Med denne kombination vil du stå stærkt med gode kompetencer til produktion af markedsføringsmaterialer til både online og offline-medier. Du er måske iværksætter, kontoruddannet eller den mindre selvstædige, der vil markedsføre dig selv.

- 10 dage med billederedigering i Photoshop
- 5 dage med Online Markedsføring
- 5 dage med Digital fotografering
- 10 dage med DTP og layout i InDesign

VIl du ringes op?

facebook siden